• Nazovite: + 385 97 7940 279
  • Pošaljite email: herbadesign.hr@gmail.com
  • Radno vrijeme: po dogovoru

Vrtni rubnjaci

Kupite ovdje rubnjake za vrt.

Metalni vrtni rubnjaci Herbadesign – Metalne, čvrste, trajne i moderne metalne ivičnjake Herbadesign koristi većina  vrtlara kao parkovne metalne rubnjake, metalne ivičnjake za travnjak, metalne rubnjake za gredice, metalne vrtne graničnike za vrtne staze, limene rubnjake za vrt te metal garden edge kao Hrvatski izvozni proizvod.

Lako i brzo se postavljaju. Budite sam svoj majstor i naručite sa brzom dostavom vrtne rubnjake za svoj uredan i lijepi vrt.

CIJENA

Metalni vrtni rubnjaci Herbadesign

Redovna veleprodajna cijena:
5.20 eura + PDV = 6.50 eura po dužnom metru

Rubnjake za maloprodaju potražite u svim trgovinama Pevex.

Linkovi na naše proizvode u Pevex centrima:

Pocinčani rubnjak 200 cm

Antracit rubnjak 200 cm

NARUČI OVDJE

Za sve ostale informacije u vezi kupnje javite nam se putem kontakt podataka:

Telefon: 097/794-0279 / 091/5656-758
Email:herbadesign.hr@gmail.com
NARUČI SVOJ PRIMJERAK PROIZVODA PUTEM OBRASCA OVDJE:
NARUČI

Detaljnije informacije o proizvodu

Pri postavljanju vrtnih rubnjaka vam trebaju samo ručne škare za lim, kliješta, odvijač i mala motićica. Na mjestu postave iskopa se uskom motićicom jarak svega cca 5 cm dubine, u njega se postavi vrtna rubna traka sa stopicom širine 2 cm na dolje. Ona daje stabilnost vrtnom ivičnjaku, da ga se ne može kada ga zagrnemo zemljom više ni utisnuti ni iščupati. Limeni rubnjaci se također postavljaju jednostavno. U preklop na vrhu uvučete drugi komad cca 5 cm. Budite sami svoj majstor, naručite i ugradite metalne vrtne rubnjake te osigurajte uredan vrt.

  • Vrtni rubnjaci Herbadesign antracit metalni, visine 11cm, dužine 200cm. Izvrsno se uklapaju u eksterijere sa modernim materijalima i bojama. Smiruju i smanjuju šarenilo u vrtu. Jednostavne i jasne linije travnjaka, gredica, staza te njihova tanka i elegantna linija sa zaobljenim vrhom garantira da se nitko ne može na njih ozlijediti pri eventualnom padu.
  • Vrtni rubnjaci Herbadesign pocinčani metalni, visine 11cm, dužine 200cm. Klasični su elementi u urednom i sređenom vrtu. Njihova svjetla boja izvrsno izgleda kao obrub malčiranih cvjetnih gredica i staza. Omogućena je njihova ugradnja i u ravnim i u organskim zaobljenim linijama.

NOVOST NA TRŽIŠTU –  PROFI METALNI DVODJELNI RUBNJACI HERBADESIGN

PROFI METALNI DVODJELNI RUBNJACI HERBADESIGN za ivičnjake, prilaze, obrube staza, parkovne puteve, graničnike uz opločnike, vrtne staze i razdjelnike između travnjaka i gredica, oivičenja uz travne rešetke i kao rubnjak uz popločenje.

  • Sprječavaju  žućenje trave koje se javlja uz betonske rubnjake, jer beton izvlači vlagu iz zemlje koja je potrebna travi da bude zelena. Sastoje se od jakog nosivog dijela od čeličnog pocinčanog lima visoke trajnosti debljine 1,5mm i gornje kape od tanjeg čeličnog protukorozivno obojenog lima debljine 0,55 mm koja se navlači na nosivi dio i može biti u bojama po izboru naručitelja.
  • Ukupna visina rubnjaka je 150mm, stopica koja stabilizira rubnjak u tlu je širine 30mm, a kapa u boji je širine 70mm.
  • Rubnjake u neprekinuti niz učvršćuje kapa, tako da se uopće ne vidi spoj, a preklapanja pri spajanju nema, što mu daje elegantan izgled i osigurava brzu i jednostavnu postavu.
  • Rubnjaci Herbadesign se mogu vrlo jednostavno savijati u organske linije tako da se kutnom brusilicom nareže stopica te se rukom savinu u potrebni oblik.

Tehničke specifikacije

Metalni vrtni rubnjaci rubnjaci HERBADESIGN STANDARD

Metalni vrtni rubnjaci rubnjaci HERBADESIGN STANDARD 0,55x2000x110/70/20 mm, tvornički obojeni čelični lim ili tvornički pocinčani čelični lim, boja antracit siva ili pocinčana boja; vis 11cm, preklop 7cm, stopica 2 cm, zaobljenje na vrhu do 4 mm, dužina po komadu 2m, (1komad) Exw. Zagreb Obračun po m’ postavljenog rubnjaka Spajanje uvlačenjem jednog rubnjaka ispod preklopa drugog rubnjaka u širini 4 cm i stiskanje preklopa kliještima. Lom pod kutem izvodi se rezanjem stopice kutnom brusilicom i na tom se mjestu savija pod željenim kutom

Okvirni rok isporuke: do 7 dana

Namjena: za vrtne gredice, vrtne stazice, obrub travnjaka u vrtu, drenažni pojas oko kuće

Kriteriji za ocjenu jednakovrijednosti:

pocinčani ili pocinčano obojeni lim – debljina 0,55 mm, visina 110 mm, stopica 20 mm, preklop 70 mm,
zaobljeni vidljivi rub 4 mm
isporuka u komadima od 2 m’
spajanje uvlačenjem jednog rubnjaka ispod preklopa drugog rubnjaka u širini 4 cm i stiskanje preklopa
kliještima. Lom pod kutem izvodi se rezanjem stopice kutnom brusilicom i na tom se mjestu savija pod
željenim kutom

VAŽNO – Pronađite Herbadesign vrtne rubnjake u Pevex centrima!

Za sve ostale informacije u vezi kupnje javite nam se ovdje.

Kako postaviti vrtni rubnjak?

Upute za postavljanje vrtnih rubnjaka možete preuzeti ovdje.

Galerija fotografija