• Nazovite: + 385 97 7940 279
  • Pošaljite email: herbadesign.hr@gmail.com
  • Radno vrijeme: po dogovoru

Naši proizvodi – za vanjski prostor Herbadesign

Proizvodi za arhitekte, krajobrazne arhitekte, dizajnere interijera i sve ljubitelje skladnog, lijepog i zelenog.

Ponosni smo na naše lijepe, inovativne i i kvalitetne proizvode koje već koriste arhitekti, krajobrazni arhitekti, dizajneri interijera i svi ljubitelji skladnog, lijepog i zelenog u čitavoj regiji.

VRTNI RUBNJACI

1) Dvodjelni rubnjaci

PROFI METALNI DVODJELNI RUBNJACI HERBADESIGN za ivičnjake, prilaze, obrube staza, parkovne puteve, graničnike uz opločnike, vrtne staze i razdjelnike između travnjaka i gredica, oivičenja uz travne rešetke i kao rubnjak uz popločenje.

PROČITAJ VIŠE

2) Vrtni rubnjaci 200/11cm

Vrtni rubnjaci Herbadesign 200/11cm

Danas postoje na tržištu razni graničnici, ali samo HERBADESIGN VRTNI RUBNJACI antracit ili pocinčani su oni koje koristi veliki broj  vrtlara u Hrvatskoj.

Zbog modernog izgleda, dizajna, lagane montaže, ugradnje i spajanja, te lake izvedbe lučnih linija.

PROČITAJ VIŠE

3) Vrtni rubnjaci SHARK

Vrtni rubnjaci SHARK DIY

Herbadesign SHARK DIY vrtni rubnjaci zbog lakog i brzog postavljanja štede Vaše vrijeme pri uređenju vrtova i osiguravaju njihov privlačan izgled u svega nekoliko koraka. 

SHARK DIY vrtni rubnjaci osmišljeni su tako da ih može ugraditi svatko!

PROČITAJ VIŠE

4) Vrtni rubnjaci XPRESS

Vrtni rubnjak XPRESS

Vrtni rubnjaci XPRESS su praktični i svestrani dodatak svakom vrtu.

XPRESS vrtni rubnjaci su savršen izbor za sve ljubitelje vrtnog uređenja koji žele kombinirati funkcionalnost, estetiku i trajnost u svom vrtu.

PROČITAJ VIŠE

5) Travne rešetke

Travne rešetke Standard i Velike

Travne rešetke plastične HERBADESIGN STANDARD vis 5 cm i travne rešetke HERBADESIGN ZA VELIKA OPTEREĆENJA vis 10 cm, omogućuju izradu auto-parkirališta, staza, protupožarnih staza i puteva,  sanaciju strmih pokosa.

 

Sve to uz mogućnost postave štedljivog podzemnog sustava za navodnjavanje ispod njih, jer imaju izrađene utore sa donje strane na svakih 30 cm.

PROČITAJ VIŠE

6) Herbafertil inovativni poboljšivač tla

Herbafertil proizvod

Jedino patentirano sredstvo za prihranu stabala kojim možemo oporaviti stabla koja se suše, bolesna stabla, oštećena stabla, stabla oštećenog korijena te im vratiti vitalitet i spasiti ih od propadanja. Arboristima i doktorima za stabla Herbafertil je neophodan za liječenje i oporavak stabala. HOLISTIČKA ARBORIKULTURA ispituje uzroke pada vitaliteta i zdravstvenog stanja stabala te daje praktične smjernice za oporavak staništa i stabla.

PROČITAJ VIŠE

7) Umjetna trava za vrtove i terase

Postava visokokvalitetnog umjetnog travnog tepiha ili plastične trave Herbadesign u vrt ili na terasu.

Za sve one koji su prezaposleni, te ne stižu ili nemaju želju vikende provoditi sa kosilicom u ruci, predlažemo kvalitetnu i dugotrajnu umjetnu travu koja izgleda poput žive, a ne zahtijeva košnju već se samo pomete ili opere mlazom vode.

Herbadesign je superiorni način i tehnika postave umjetne trave.

PROČITAJ VIŠE

8) Mreža protiv krtica

Mreža protiv krtica Herbadesign to je spasonosno rješenje za sve ljubitelje lijepog travnjaka koji se moraju nositi sa štetama koje im svojim krtičnjacima čine krtice

PROČITAJ VIŠE

9) Krovni vrt u više nivoa

Na ravnim krovovima garaža i nadstrešnica ukoliko imaju dovoljnu nosivost, može se postaviti hidrozolacija i napraviti krovni vrt HERBADESIGN i to sa ili bez automatskog navodnjavanja kap po kap.

PROČITAJ VIŠE

10) Povišene vrtne gredice

Povišene vrtne gredice Herbadesign razlikuju se od ostalih na tržištu po tome što se izrađuju od kvalitetne jelove daske impregnirane eko zaštitnim smolama.

PROČITAJ VIŠE

11) Vertikalni vrt, Vertikalni zeleni zid Herbadesign

Naš inovativno dizajnirani sistem vertikalnog vrta Herbadesign za vanjsko ozelenjavanje zidova. Vertikalni zeleni zid u potpunosti prekriva modularna konstrukcija mini tegli povezanih u jednu cjelinu međusobno.

Vanjsko bilje je prilagođeno rastu u trajnim metalnim posudama i zahtjeva minimalnu brigu i održavanje. Moduli green wall sistema su termoizolirani te biljke u njima podnose visoke i niske temperature te dobro podnose i ljetne vručine i zimske hladnoće.

PROČITAJ VIŠE

12) Cvjetni ili začinski zidni moduli

Cvjetne tegle na zidu ili cvjetne zidne dekoracije Herbadesign uz to što ozelenjuju prostor i štede prostor u uredima, poslovnim prostorima i interijerima obiteljskih kuća, jer zelenilom pokrivaju samo neiskorištene zidove u prostoru.

Modularni zeleni zid djeluje moćno i snažno, odmara pogled i unosi prirodu u naše prostore gdje boravimo. Heksagonalne viseće zidne tegle Herbadesign lako se montiraju, trajne su i atraktivne.

PROČITAJ VIŠE

Kontaktirajte nas u vezi besplatnih konzultacija još danas!