• Nazovite: + 385 97 7940 279
  • Pošaljite email: herbadesign.hr@gmail.com
  • Radno vrijeme: po dogovoru

Vrtni rubnjaci XPRESS

Kupite ovdje rubnjake za vrt.

Vrtni rubnjaci XPRESS su praktični i svestrani dodatak svakom vrtu. Jedna od prednosti XPRESS vrtnih rubnjaka je njihova sposobnost da se lako savijaju u različite oblike, poput organskih linija, lukova i krugova.

Sigurnost je uvijek na prvom mjestu, a XPRESS rubnjaci to imaju na umu.

CIJENA

XPRESS vrtni rubnjaci

Cijena na upit.

NARUČI OVDJE

Za sve ostale informacije u vezi kupnje javite nam se putem kontakt podataka:

Telefon: 097/794-0279 / 091/5656-758
Email:herbadesign.hr@gmail.com
NARUČI SVOJ PRIMJERAK PROIZVODA PUTEM OBRASCA OVDJE:
NARUČI

Detaljnije informacije o proizvodu

Vrtni rubnjaci XPRESS su praktični i svestrani dodatak svakom vrtu. Dostupni su u visinama od 5 cm i 11 cm, pružajući vam fleksibilnost u oblikovanju vašeg vrta prema vašim željama.

Ovi rubnjaci su opremljeni stopicama sa križićem koje ne samo da osiguravaju stabilnost, već i omogućavaju jednostavno pričvršćivanje čavlima. Tako možete biti sigurni da će vaša uređena površina ostati čvrsta i uredna.

Jedna od prednosti XPRESS vrtnih rubnjaka je njihova sposobnost da se lako savijaju u različite oblike, poput organskih linija, lukova i krugova. To vam omogućava da kreativno oblikujete svoj vrt prema svojim estetskim preferencijama.

Također, gornji rub rubnjaka je zaobljen kako bi se spriječile moguće ozljede. Sigurnost je uvijek na prvom mjestu, a XPRESS rubnjaci to imaju na umu.

Izrađeni su od visokokvalitetnog pocinčanog i bojanog čeličnog lima debljine 0,55 mm, što ih čini izdržljivim i otpornim na vremenske utjecaje. Ovi rubnjaci će trajati i izgledati dobro dugi niz godina.

XPRESS vrtni rubnjaci su savršen izbor za sve ljubitelje vrtnog uređenja koji žele kombinirati funkcionalnost, estetiku i trajnost u svom vrtu.