• Nazovite: + 385 97 7940 279
  • Pošaljite email: herbadesign.hr@gmail.com
  • Radno vrijeme: po dogovoru

O nama

Herbadesign - za ljepši dizajn vrta i interijera.

Usluge Herbadesign-a

 

Herbadesign predstavlja dizajnersku liniju tvrtke Herbafarm – magnolija d.o.o. koja već 24 godine obitava na našem i inozemnom tržištu. Naša paleta proizvoda visoke estetike, funkcionalnosti i kvalitete oplemenjuje i transformiraprostore stambene, poslovne, ugostiteljsko – turističke namjene i druge (vaše privatne i poslovne prostore), unoseći život i nijanse osvježavajuće zelene boje, čime se ne poboljšava samo ambijentalna, već i mikroklimatska te biološka vrijednost. Inovativni proizvodi su se profilirali u četiri osnovne kategorije s osnovnom podjelom na vanjske i unutarnje.

Herbadesign vam s ponosom predstavlja brojne izvedene projekte s ugrađenim vlastitim proizvodima i raduje se onim budućima. Naš kreativni tim konstantno radi na usavršavanju svojih proizvoda i usluga kako bi omogućio čim kvalitetnija rješenja u skladu s vašim  željama i potrebama.

Usluge Herbadesigne-a obuhvaćaju sve preduvijete potrebne za postizanje funkcionalnosti i estetike proizvoda te za osiguravanje zadovoljstva svojih klijenata. Kompletna usluga  sastoji se od početnog razgovora s klijentima i odlaska na teren, dizajna i izrade proizvoda, kao i daljnjih konzultacija s klijentima u vezi samog proizvoda te odabira biljnog materijala. Proizvod se zatim implementira u prostor te se postavlja sustav za automatsko navodnjavanje, ukoliko je dogovoreno.

Otvoreni smo za vaše upite o proizvodima i konzultacije, kao i za vaše prijedloge ili probleme s kojima se susrećete, a za koje ćemo rado zajednički pronaći rješenje. Voljni smo našu kreaciju maksimalno prilagoditi vašim željama i zahtjevima. Obratite nam se s povjerenjem!

Neka vaš prostor gdje živite, boravite, radite ili gdje vaši klijenti dolaze po vašu uslugu bude poseban, drugačiji, ugodan, smireniji, prirodan i poželjan.

Važno je vratiti prirodu k nama.

O timu

Tin Udovč

izvršni direktor

Rođen u Zagrebu, odrastao u Velikoj Gorici, završio Ekonomski fakultet u Zagrebu. Radi kao Izvršni direktor u poduzeću Herbafarm-magnolija d.o.o. Timski igrač, ljubitelj zelenila, prirode i vrtova, uvijek u traženju boljih, ljepših i efikasnijih rješenja.

email: tin.udovc@gmail.com

Maks Udov

dipl. ing. šumarstva, tehnički direktor

Rođen u Zagrebu, završio IV gimnaziju u Zagrebu i Šumarski fakultet u Zagrebu. Radio u Hrvatskim šumama te osnovao 1994. god. poduzeće Herbafarm-magnolija d.o.o. koje se izdvaja po svom inovativnom radu na području Urbanog šumarstva i hortikulture.

email: udov.maks@gmail.com

Ana Jurišić

dizajnerica vrtova

Osebujna i smjela dizajnerica vrtova, završila je smjer hortikulture na Agronomskom fakultetu u Zagrebu. Svojim uvijek originalnim idejnim rješenjima zadivljuje i suradnike i stručnu javnost. Uporna, draga i inovativna uspjeva u ovim zahtjevnim vremenima održati vrhunsku kvalitetu i estetiku svojih radova.
email: ana@dobriduh.hr

Tanja Udovč

dizajnerica vrtova

Pedantna, marljiva i umjetnički kreativna, mag.ing.prosp.arch.se dokazala kroz brojne uspješne projekte krajobrazne arhitekture. Studij krajobrazne arhitekture uspješno je završila na Agronomskom fakultetu u Zagrebu. Takvo sveobuhvatno znanje je produbila kroz rad u projektnom uredu 3E PROJEKTI. Zalaže se za permakulturna rješenja i općenito regenerativnu poljoprivredu te ih provlači kroz svoj rad.
email: tanja.udovc@gmail.com

Filozofija dizajna

 

Cjelokupni proces od ideje doizrade dizajnerskih proizvoda linije Herbadesign temelji se na prikupljenom dugogodišnjem iskustvu u projektiranju, izvedbi i održavanju te inovacijama i radu s klijentima.

U kontaktu s klijentima dolazimo do saznanja i spoznaja o njihovim željama, potrebama, mogućnostima, ali i svakodnevnim problemima. Iz tog razloga dizajn naših proizvoda počiva na načelima jedinstvenosti, jednostavnosti i kreativnosti s jasnom vizijom podizanja kvalitete vašeg prostora čineći ga ugodnijim mjestom za boravak.

U kreativnom procesu važno je mišljenje svakog člana užeg i šireg tima (autonomija mišljenja), čime pojedinac doprinosi ideji i u konačnici proizvodu. Sam proces uključuje i povezuje krajnje korisnike i tehnologiju kroz interakciju začetnika ideje, klijenata i stručnjaka iz obrtničkih i tehničkih struka koji dalje sudjeluju u procesu i proizvodnji.

Polaziše za ideje i kreacije ovih visokoestetskih instalacija jest prepoznavanje potreba korisnika kroz razgovor, opažanje ili drugi izvori poput literature, istraživanja, medija i slično.

Prema potrebama mogu se definirati problemi korisnika, što utječe na daljnji proces kreiranja ideje sa svrhom rješavanja istih i davanja mogućih rješenja. Kod svakog dizajna proizvoda dolazi se u fazu izrade prototipa koja je ključna za prepoznavanje je li proizvod pripreman za tržište ili ga je potrebno poboljšati. Najbolji način testiranja je postavljanje probnog modela (često u radionici Herbadesign-a ili u vlastitom domu) i praćenje njegove primjene te ponašanja u datim uvjetima. Temeljem povratne informacije pristupa se daljnjim koracima dizajna proizvoda. Nije rijetkost da se upravo kreativni tim Herbadesige-a ‘zaljubi’ u vlastite proizvode za vrijeme njihove izrade, testiranja i fotografiranja.

Na kraju procesa najvažnije je iskustvo korisnika, naročito kada su njihova očekivanja u potpunosti ispunjena.