• Nazovite: + 385 97 7940 279
  • Pošaljite email: herbadesign.hr@gmail.com
  • Radno vrijeme: po dogovoru

Naši Herbadesign proizvodi – za interijere, unutrašnje prostore Herbadesign

Proizvodi za arhitekte, krajobrazne arhitekte, dizajnere interijera i sve ljubitelje skladnog, lijepog i zelenog.

Ponosni smo na naše lijepe, inovativne i i kvalitetne Herbadesign proizvode koje već koriste arhitekti, krajobrazni arhitekti, dizajneri interijera i svi ljubitelji skladnih, lijepih i atraktivnih zelenih zidnih dekoracija.

1) Unutrašnji vertikalni vrt, Vertikalni zeleni zid, Vertical garden Herbadesign

Naš inovativni sistem vertikalnog vrta Herbadesign za ozelenjavanje unutrašnjih zidova u objektu:- zid u potpunosti prekriva modularna konstrukcija mini tegli povezanih u jednu cjelinu međusobno.

Zidni elementi za živo bilje izuzetno su trajni, a sobnom bilju omogućuju zdravi rast kroz više godina te minimalnu brigu i održavanje.

PROČITAJ VIŠE

2) Cvjetni zidni moduli Herbadesign za unutrašnje prostore

Za sve one kojima je vertikalni zeleni zid preskup ili nemaju mogućnost dovođenja i odvođenja suviška vode tj. automatskog navodnjavanja, vrlo lijepo i moderno rješenje su zidni moduli Herbadesign.

Heksagonalni tj. šesterokutni moderni, trajni i lijepi metalni moduli kače se na zid na tiplu, poput slike. Mogu biti i osmerokutni ili trokutasti, po vašoj želji. Trajni su i potpuno hidroizolirani, pa nema mogućnosti curenja vode.

PROČITAJ VIŠE

3) Živa slika od stabilizirane mahovine i kaljenog stakla Herbadesign

To su zidne slike od prave mahovine ili islandskog lišaja. Mahovina je raznim postupcima stabilizirana, što znači da ima svježinu i gipkost poput žive. Takva može trajati u zatvorenim prostorima na ravnoj podlozi kao slika godinama.

Dodajući ekskluzivne plohe trodimenzionalnog valovitog kaljenog stakla u raznim bojama i nijansama postižemo efekte kojima možemo zadovoljiti arhitekte i dizajnere interijera pri uređenju unutrašnjih prostora.

PROČITAJ VIŠE

4) Cvjetno zidno ogledalo Herbadesign

Prostore koji trebaju iznenaditi odvažnim idejama možemo ukrasiti cvjetnim zidnim ogledalom Herbadesign. Ako želite biti originalni i zadiviti promatrače vrijednim i unikatnim zelenilom, postavite na zid cvjetno zidno ogledalo Herbadesign.

Ono širi i odražava okolni proctor, a biljka sa teglom na ogledalu izlazi iz tog plošnog blještavila u okolni trodimenzionalni prostor.

PROČITAJ VIŠE

Kontaktirajte nas u vezi besplatnih konzultacija još danas!