• Nazovite: + 385 97 7940 279
  • Pošaljite email: herbadesign.hr@gmail.com
  • Radno vrijeme: po dogovoru

Cvjetni zidni moduli za unutrašnje prostore

Naši noviteti za vaš balkon ili terasu

Cvjetni zidni moduli za unutrašnje prostore Herbadesign

Ako uređujete unutrašnje prostore gdje živo bilje nema uvjete za zdrav rast kao na primjer pre tamni, zagušljivi prostori ili položaji izloženi puhanju klimatizacije te pre visoki da bi ih mogli ručno zalijevati, upotrijebite naše Herbadesign cvjetne module sa umjetnim biljem visoke kvalitete.

Za sve one kojima je vertikalni zeleni zid preskup ili nemaju mogućnost dovođenja i odvođenja suviška vode, vrlo lijepo rješenje su cvjetni zidni moduli za živo bilje Herbadesign. Heksagonalni tj. šesterokutni moderni, trajni i lijepi kače se na zid na tiplu, poput slike. Mogu biti i osmerokutni ili trokutasti, po vašoj želji. Trajni su i potpuno hidroizolirani, pa nema mogućnosti curenja vode.

Herbadesign heksagonalni antracit cvjetni moduli

Cvjetni moduli Herbadesign sa živim biljem,
– unutrašnji

Za unutrašnje prostore preporučamo trajno sobno bilje koje je prilagođeno životu u zatvorenim prostorima, a treba relativno malo njege i zalijevanja. Začinsko bilje ne preporučamo u unutrašnjim zatvorenim prostorima jer već nakon mjesec dana počinju lagano propadati, te ih napadaju razne biljne bolesti, a pošto ih koristimo u hrani, ne smijemo ih kemijski tretirati protiv bolesti. Cvjetne zidne tegle Herbadesign kače se na zid čavlićem ili tiplom poput slike.

Cvjetni moduli Herbadesign sa umjetnim biljem
– unutrašnji

Zidne tegle Herbadesign sa umjetnim visokokvalitetnim biljem postavljamo većinom u javnim prostorima, poslovnim objektima, kafićima, restoranima ili hotelima. Umjetno bilje koje koristimo visoke je kvalitete i izgledom se ne uočava razlika između živog i umjetnog. Kombinacijom cvjetnih modula u razlčitom rasporedu ostvarujemo zidne slike velike atraktivnosti. Ubacujući u igru module koji umjesto posude za biljku imaju na sebi plohu ogledala, postižemo igru boja, svjetla, sjene i odraza prostora. Izbor modula od heksagonalnih preko trokutastih i oktogonalnih daje arhitektima i interijeristima mogućnost kreacije prostora i oblika u prostoru.

Za sve naše cvjetne zidne module pogledajte slike u prilogu, kao i listu naših referenci, odnosno zadovoljnih korisnika, kod kojih cvjetni moduli već godinama kvalitetno i bez problema ukrašavaju i ozelenjuju prostore.

Gostovanje u emisiji "Dom na kvadrat"