• Nazovite: + 385 97 7940 279
  • Pošaljite email: herbadesign.hr@gmail.com
  • Radno vrijeme: po dogovoru

Umjetna trava za vrtove i terase

Kupite umjetnu travu ovdje.

Sintetička umjetna trava je rješenje za prekrivanje malih travnih površina, dvorišta, travnjaka na terasi i balkonu, površina za igru djece, a za sve one koji su prezaposleni, te ne stižu ili nemaju želju vikende provoditi sa kosilicom u ruci. Naša preporuka je svakako kvalitetna i dugotrajna dekorativna umjetna trava koja izgleda poput žive.

Možete ju potražiti pod nazivom Artificial grass, Artificial turf, Synthetic Sports Turf, Decorative Grass, a mi je profesionalno i brzo postavljamo.

Umjetna trava za vrtove i terase

INFORMACIJE I NARUDŽBE – UMJETNA TRAVA

Za sve ostale informacije u vezi kupnje i narudžbe javite nam se putem kontakt podataka:

Telefon: 097/794-0279 / 091/5656-758
Email:herbadesign.hr@gmail.com

Ostale informacije o umjetnoj travi

Izgledom moderna umjetna trava visoke kvalitete djeluje prirodno i lako se održava. Možete je postaviti na terasu, balkon ili čak u vrt, umjesto obične trave koju treba kositi, zalijevati i pljeviti.

Herbadesign umjetna trava je način postave umjetne trave razvijen od poduzeća Herbafarm-magnolija. Na pripremljenu pješčanu podlogu postavlja se obrub od impregniranih jelovih štafli, ojačanih sa metalnim vrtnim rubnjacima Herbadesign. Na tako pripremljen rub umjetna trava se lako postavlja i učvršćuje bez bojazni da će je dići jaki vjetar ili je odgurati kućni ljubimci. Takva postava garantira ravninu podloge kao na teniskom igralištu te sigurno i trajno učvršćenje rubova umjetne trave.

Galerija fotografija