• Nazovite: + 385 97 7940 279
  • Pošaljite email: herbadesign.hr@gmail.com
  • Radno vrijeme: po dogovoru

Herbafertil – za bujniju i dužu cvatnju i plodnost biljaka

Kupite ovdje patentirani poboljšivač tla Herbafertil.

Herbafertil je naš provjereni patentirani poboljšivač tla za prihranu biljaka i stabala koji pomaže slabovitalnim stablima i grmovima da se brzo oporave te dobiju zdravu boju lista i bogat plod, te opet postanu brzorastuća stabla sa zdravim korijenom.

Herbafertil ugradnja kod bolesnog stabla
Postavljanje Herbafertila na bolesno stablo

NARUČI OVDJE HERBAFERTIL

Za sve ostale informacije u vezi kupnje javite nam se putem kontakt podataka:

Telefon: 097/794-0279 / 091/5656-758
Email:herbadesign.hr@gmail.com

Detaljnije informacije o Herbafertil proizvodu

Herbafertil je naš provjereni patentirani poboljšivač tla za prihranu biljaka i stabala koji pomaže slabovitalnim stablima i grmovima da se brzo oporave te dobiju zdravu boju lista i bogat plod, te opet postanu brzorastuća stabla sa zdravim korijenom.

Stabla i grmovi se usljed klimatskih promjena, širenja bolesti, oštećenja korijena te zbijanja tla i nedostatka humusa u tlu sve više suše i oboljevaju. Herbafertil im omogućava izmjenu plinova u korjenovom sustavu, oporavlja oštećeni korijen, oporavlja stabla i grmove, prihranjuje slabovitalne biljke.

Koristi se u arborikulturi, holističkoj arborikulturi, liječenju stabala, kod oštećenja korijena stabla, prihrani stabala. Sa njim arboristi postižu optimalni i zdravi rast te razvoj stabala i grmova, a doktori za stabla sa njim provode sanacije stabala.

Stručnjaci holističke arborikulture našeg poduzeća izlaze na teren i vrše sistematski pregled ekosustava stabala, dijagnosticirajući uzroke oboljevanja te dajući smjernice, naputke i rješenja za oporavak stabala.

Upotrebljava se u urbanom šumarstvu i zaštiti prirode i okoliša.

Detaljnije informacije kako pravilno ugraditi Herbafertil saznajte OVDJE.

ČLANAK KAKO SMO SPASILI DEDEKA

Sve ostale detalje o samoj akciji spašavanja Dedeka i Herbafarm Magnoliji počitajte u izdanju časopisa D&D Vrt ovdje.🤓
Detaljan članak o tome kako smo pomogli starom hrastu imena „Dedek“ iz parka Maksimir s našim inovativnim proizvodom 𝐇𝐄𝐑𝐁𝐀𝐅𝐄𝐑𝐓𝐈𝐋!💡
Herbafertil produljiti će život ovog najstarijeg stabla u Maksimiru, ojačati mu korijen i dohraniti ga kako bi se spriječilo danje lomljenje i sušenje ovog 600. godina starog hrasta lužnjaka. S obzirom i na dva udara groma koje je hrast pretrpio, ova dohrana mu je itekako bila potrebna!✅

Tehničke specifikacije

HERBAFERTIL, prirodni poboljšivač tla, vrećica cca 3kg Exw Zagreb

Nabava, doprema i ugradnja organomineralne mješavine u biorazgradivim vrećicama promjera 14 cm i visine 30 cm, težine cca 3,0 kg, za oporavak slabovitalnih stabla, a koja omogućuje izmjenu plinova u korijenovom sustavu biljaka, zadržava vlagu, sprječava ispiranje hranjivih sastojaka u podzemne vode te djeluje aktivno dvije godine, a sadrži: bio ugljen, zeolit, perlit, treset, huminske i fulvinske kiseline, neophodne aminokiseline, potrebna hranjiva te biljne hormone u izbalansiranom sastavu. Ugradnja u rupe koje se buše u tlu u zoni korijena u širini projekcije krošnje, a najbliže prema deblu do 2/3 širine krošnje s ravnim dijelom prema gore, u razini s tlom, ili jednakovrijedno.

Kriteriji za ocjenu jednakovrijednosti:

organomineralna mješavina u biorazgradivim vrećicama za za oporavak slabovitalnih stabla
sadrži sve hranjive komponente u trajanju min. dvije godine za optimalan rast i razvoj biljaka
omogućuje izmjenu plinova u korijenovom sustavu
sprječava ispiranje hranjivih sastojaka u podzemne vode
zadržava vlagu
osigurava jačanje korijena, bujniji rast, bujniju i dužu cvatnju
sadrži bio ugljen, zeolit, perlit, treset, huminske I fulvinske kiseline, neophodne aminokiseline, potrebna
hranjiva te biljne hormone u izbalansiranom sastavu

Galerija fotografija