• Nazovite: + 385 97 7940 279
  • Pošaljite email: herbadesign.hr@gmail.com
  • Radno vrijeme: po dogovoru

Vertikalni vrt

Saznajte cijenu zelenih zidova ovdje.

Vertikalni zeleni zid vanjski, vertical garden vanjski bez automatskog navodnjavanja

– Naš inovativno dizajnirani sistem vertikalnog vrta Herbadesign za vanjsko ozelenjavanje zidova:- zid u potpunosti prekriva modularna konstrukcija mini tegli povezanih u jednu cjelinu međusobno. Vanjsko bilje je prilagođeno rastu u posudama vertikalnog vrta i zahtjeva minimalnu brigu i održavanje. Svi moduli vertikalnog zelenog zida su termoizolirani što omogućava bilju da se na suncu po ljetu ne sprži od vrućine, a po zimi i mrazu da korijen ima smanjenu mogućnost smrzavanja.

Za vertikalne vrtove pogledajte listu naših referenci, odnosno zadovoljnih korisnika, kod kojih vertikalni vrtovi, vertikalni zeleni zidovi već godinama kvalitetno i bez problema ukrašavaju i ozelenjuju prostore.

Vertikalni vrt vanjski sa automatskim mikronavodnjavanjem i termoizoliranim modulima

– Može se naći i na vašem balkonu ili terasi. U vertikalnom vrtu Herbadesign možete imati svoj mali začinski vrt, slatke jagode mjesečarke, mirisne trajnice kao lavanda, santolina, puzavi ružmarin ili cvijeće po vašem izboru. Odvod suviška vode koji se sakuplja u neuočljivom žljebu na dnu vertikalnog vrta može se odvesti u odvod za kišnicu na terasi, a navodnjavanje se programira u noćnim satima, da eventualna voda koja bi istekla ne smeta sustanare. Sa vertikalnim zelenim zidom Herbadesign možete manje terase i balkone koji se inače ne koriste često pretvoriti u  zelenu cvjetnu oazu i mjesto uživanja.

Za vertikalne vrtove vanjske s automatskim mikronaodnjaanjem i termoizoliranim modulima pogledajte listu naših referenci, odnosno zadovoljnih korisnika, kod kojih vertikalni vrtovi ili vertikalni zeleni zidovi već godinama kvalitetno i bez problema ukrašavaju i ozelenjuju prostore.

Outdoor living wall Herbadesign with automaticall watering system and thermo isolated modules in Zagreb

Vertikalni vrt vanjski sa ručnim zalijevanjem i termoizoliranim modulima

– Može se naći na vašem balkonu ili terasi ako nemate mogućnost dovesti vodu i automatsko navodnjavanje. Dovoljno je imati želju za svojom zelenom oazom i posudicu za zalijevanje. Vertikalni vrt se zalijeva najčešće jednom do dva puta tjedno, ovisi o tome da li je vetikalni zeleni zid na suncu ili u sjeni. Također i biljne vrste treba prilagoditi sunčanom ili sjenovitom položaju. Sunčani položaj traže razne cvjetnice, a sjenoviti biljke za sjenu obično zelenih listova i neuglednog cvijeta.

Za vertikalne vrtove vanjske sa ručnim zalijevanjem i termoizoliranim modulima pogledajte listu naših referenci, odnosno zadovoljnih korisnika, kod kojih vertikalni vrtovi, vertikalni zeleni zidovi već godinama kvalitetno i bez problema ukrašavaju i ozelenjuju prostore.

Small outdoor green wall on one balcony of urban appartment in Zagreb

Galerija fotografija