• Nazovite: + 385 97 7940 279
  • Pošaljite email: herbadesign.hr@gmail.com
  • Radno vrijeme: po dogovoru

Cvjetni ili začinski zidni moduli

Naši noviteti za vaš balkon ili terasu

Cvjetni ili začinski zidni moduli Herbadesign sa živim biljem za unutrašnje prostore i za ručno zalijevanje

Modularni zeleni zid Herbadesign je prikladan za sve one kojima je vertikalni zeleni zid preskup ili nemaju mogućnost postavljanja automatskog navodnjavanja. Vrlo lijepo rješenje za zidove u unutrašnjim prostorima su zidni moduli Herbadesign. Heksagonalni tj. šesterokutni moderni, trajni i lijepi kače se na zid na tiplu, poput slike. Preporučamo saditi sobno bilje. Cvjetni moduli mogu biti izvedeni i u osmerokutnoj ili trokutastoj verziji, po vašoj želji. Mogu se spajati i slagati u različite oblike i nizove po želji investitora.

Za zidne tegle Herbadesign sa ručnim zalijevanjem pogledajte listu naših referenci, odnosno zadovoljnih korisnika, kod kojih cvjetne zidne tegle ili moduli već godinama kvalitetno i bez problema ukrašavaju i ozelenjuju prostore.

Cvjetni i začinski moduli Herbadesign – termoizolirani,  sa živim biljem za vanjske prostore i za ručno zalijevanje.

Termoizolirane cvjetne zidne tegle Herbadesign omogućuju da temperatura u tegli i na suncu i u hladu bude približno ista. Isto tako i na suncu preko ljeta i u zimi omogućuju bilju da podnese promjene temperature bez oštećenja. Začinske zidne tegle Herbadesign pružaju vam idealnu mogućnost da vase dijete naučite na njegovom malom zidnom vrtu brigu o bilju i čudo uzgoja svojih vlastitih jagoda mjesečarki, u kojima može uživati čitavo ljeto. Visinu zidnih modula Herbadesign možete prilagoditi djetetovoj visini. Ne propustite tu priliku! Također i vi možete uživati u svježim začinima uzgojenima na zidu vašeg balkona ili terase, postavljenima u vašoj visini, u vašoj kreaciji. Cvjetni moduli Herbadesign ne oduzimaju prostor na balkonu kao žardinjere koje su velike, teške i sužavaju prostor.

Za cvjetne i začinske module Herbadesign sa živim biljem, termoizolirane vanjske zidne tegle, pogledajte listu naših reference, odnosno zadovoljnih korisnika, kod kojih vertikalni vrtovi, vertikalni zeleni zidovi već godinama kvalitetno i bez problema ukrašavaju i ozelenjuju prostore.

Cvjetni moduli sa umjetnim biljem Herbadesign, za unutrašnje i vanjske prostore

Na položajima gdje treba ozeleniti zidnu površinu, a otežano je zalijevanje i održavanje ili nema dovoljno svjetla niti svježeg zraka predlažemo cvjetne module ili zidne tegle  sa umjetnim biljem. Ne zahtijeva nikakvu brigu, a nakon 3 do 5 godina, kada boja umjetnog bilja počne blijediti, zamjenimo ga novim.

Za cvjetne module sa umjetnim biljem, vanjska montaža, pogledajte listu naših referenci, odnosno zadovoljnih korisnika, kod kojih vertikalni vrtovi, vertikalni zidni moduli već godinama kvalitetno i bez problema ukrašavaju i ozelenjuju prostore.